keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Mitäs meille?

Näyttelyissä käytiin syksyn mittaan, tulokset ja arvostelut on valitettavasti pääosin hukkateillä..

Riesan viimeisimmän näyttelyn (Liminka) tulokset kuitenkin tässä: 


Ulkomuotoluokka: EH/ ES4 "Silmät,korvat: hyvät, korvat hieman isot. Hyvä uroksen pää, hieman erottuva kuono-osa. Tyyppi: urosmainen, pitkä. Koko: hyvä. Turkki: hyvät laahukset, tiheä. Kunto: Hyvä."

ja lemmikkiluokassa: ERI/PLH3 "Yleiskunto: Juuri nyt erittäin lihaksikas ja timmi. Turkki: Upea. Pehmeä ja puhdas. Korvat, silmät ja hampaat: kunnossa. Käsiteltävyys erinomainen. Yleisvaikutelma: ihana nallenaama." 


***

Viljokin oli lähellä sijoittua Ylivieskassa, mutta alkava välikorvantulehdus (onneksi tuomari huomasi tämän pään hieman vinosta asennosta, kiitos!) pudotti palkinnoilta. Ab-kuurin jälkeen paappa oli taas kunnossa, mutta "ikä" alkaa jo näkyä sen verran, että pappa todennäköisesti jää näyttelyistä piakkoin eläkkeelle.


***

Venni ei ole sen tyyppinen, että näyttelyissä pärjäisi, joten sekin saa alkaa viettämään arvoisiaan eläkepäiviään .


Joten summa summarum yhden näyttelykuntoisen/ikäisen hamsun "takia" en kovin pitkiä/useita näyttelyreissuja raaskisi tehdä. Täytyy vielä elätellä toivoa kauan haaveilemastani kiinarista, jolle olisi kaikki valmiina, jos sitä sitten näyttelyttäisi Riesan kanssa :) Kiinarinpoikasia ei vain tällä akselilla tahdo olla saatavilla. Kiinareiden kasvatus ei muutoinkaan taida olla ihan sieltä helpoimmasta päästä - yhteen poikueeseen tekemäni varaus kaatuikin siihen, että emo ei poikasia saanutkaan.

Vennin talvikon kämppä (Duna multy)

Kaikenlaista virikettä oon sille koittanut keksiä, kun on niin aktiivinen hamsuneiti kyseessä :)

Viljolle jouduttiin vaihtamaan pahviloota pesämökiksi, kun pissasi puisiin.

Riesan terra.

Riesa.




Viljo.


Viljolta on lähtenyt päälaelta karvat :/ Lieköhän johtuu iästä?
Venni.

Torni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentointi on valvottua, jotta huomaan varmasti kaikki viestit.