lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kesyhiiret

Tällä hetkellä meillä on jyrsijähuoneessa vain kaksi käytössä olevaa terraariota. Ensimmäisessä majailee 1v 2kk ikäinen syyrianhamsteri uros Riesa.

Toiseen terraarioon minulle "tuputettiin" kodinvaihtajana elämänsä ehtoopuolella (n. 1-vuotias)  kesyhiiri naaras. Niin säälittävästi se minua katsoi pienestä häkistään, että ratkaisu oli helppo - halusin tarjota sille rakastavan kodin, eläisi se sitten kuinka vähän aikaa tahansa. Tälle naaraalle hommasin kasvattajalta kaksi naaraspoikasta kaveriksi. Yllätyin siitä, että nämä hiiret eivät haise niin valtavasti mitä kuvittelin. Mörttikuivike on ollut hyvää pölyämättömyytensä takia (virikkeeksi olen laittanut paljon kiipeilymahdollisuuksia) ja ilmanpuhdistajallakin on toki osuutensa asiaan. Naarashiirien laumakemiatkin tuntuvat helpoilta, kun ei siinä paljoa totutusta tarvinut, että koko sakki nukkui läjässä ja suki toisiaan :)

Asumus olisi vielä yhdelle jyrsijälle, jota olenkin odottanut jo pari vuotta, mutta katsotaan milloinhan tämä haave toteutuisi :)

Kesyhiiri    LUMI



Kesyhiiret    LIANA ja LUNA




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentointi on valvottua, jotta huomaan varmasti kaikki viestit.