perjantai 22. toukokuuta 2015

Kuvapostaus, mikä ei kuulu joukkoon?




***

Aamulla istuin tietokoneella hamsuhuoneessa, kun huomasin että joku vipeltää mun jalkojen ohitse. Ensimmäisenä tuli mieleen, että onko joku jyrsijöistä taas karannut. Riesa nimittäin karkasi toissa päivänä kiipeämällä terraariostaan ulos sillä aikaa, kun sille oltiin tekemässä verkkokantta. Väliaikaiset viritelmät ei syrkkejä pidättele :D

Tarkempi tarkastelu paljasti, ettei kyseessä suinkaan ollut mikään mun omista lemmikkijyrsijöistä vaan myyrä! Kovin kesy kaveri sekin oli, eikä kiinni ottaminen ollut vaikeaa. Laitoin muoviboksin sen kulkureitille jyvätarjoilun kera, ei mennyt kauaakaan, kun se meni sinne syömään.

Meillä on ollut takaovi auki, jotta koirat pääsevät kulkemaan pihalle halutessaan. Olisiko myyrä siitä livahtanut sisään? Onneksi säilytän kaikki eläinten ruoat suljetuissa astioissa, joten myyrä ei ole niitä päässyt napostelemaan.. Tuuria ettei kukaan mun jyrsijöistä ollut jaloittelemassa, tiedä miten sitten olisi käynyt.

Ei muutakun lattioita pesemään desinfioivalla-aineella. Ennenkun seuraavan kerran päästää ketään omia lattialle. YÄK!

3 kommenttia:

  1. Näyttää peltomyyrältä :)

    VastaaPoista
  2. ^Kiitos tarkennuksesta :) Hiiri olisi ollut "mukavempi" yllätysvieras, myyrästä tulee ekana mieleen myyräkuume..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noista voi tulla myyräkuume ihmiselle :S Joskus pelkäsin ihan lemmikkiksi kasvatettua albiinoa metsämyyrää myyräkuumeen vuoksi, joten pesin kädet aina huolella sen käsittelyn jälkeen.

      Poista

Kiitos kommentistasi :) Kommentointi on valvottua, jotta huomaan varmasti kaikki viestit.