maanantai 3. marraskuuta 2014

Viljo - yökyöpeli hamsteri



Viljo syrkki on muuttanut olohuoneeseen juwelin vanhaan akvaarioon, kun se ennen majaili ikean detolfissa vierashuoneessa. Jospa tällä olisi positiivista vaikutusta Viljon käsittelyyn, kun ei ole niin paljoa reviiriä. Viljo heräili ennen vasta puolen yön aikoihin, enkä jaksanut valvoa arkisin niin myöhään, että olisin sen kanssa ehtinyt seurustelemaan päivittäin riittävästi. Tarkoituksena on siirtää se takaisin vierashuoneeseen sitten, kun se on ollut jonkin aikaa olkkarissa totuttelussa.

Nyt ainakin vaikuttaisi siltä, että paikanvaihto on vaikuttanut jäpikkään positiivisesti ja se tulee nykyään jopa tuntia aikaisemmin kerjäämään ruokaa ja rullailemaan pyörässään. Elämisen äänet kuuluvat sen terraan nyt paremmin, joten kaipa sen on pakkokin nousta vähän aiemmin.

Gerbiilit saivat vaihdossa käyttöönsä suuremman detolf terran, koska selkeästi käyttävät sen paremmin hyödykseen.



Pyörähdettiin Viljon kanssa Limingan näyttelyssä, josta ei mainittavaa menestystä tullut (H+). Yleiskunnosta ja massasta saatiin kehuja :) Turkki jostain syystä hilseili aika voimakkaastikin arvostelutilanteessa, vaikka ruokinnan ja ilmankosteuden pitäisi olla kunnossa..

Kiinarin tuloa odotellaan ensi kesään saakka :) Oli ne eri vekkuleita otuksia, kun niitä Limingan näyttelyssä seurailin. 

 
Viljon terra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentointi on valvottua, jotta huomaan varmasti kaikki viestit.